Uncategorized

Hva slags musikk kan jeg danse til?

Dette er nok et spørsmål som virker ganske åpenlyst, men i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags musikk du kan danse til.

Finn en form for dans du liker

Det å finne seg en form for dans som man liker kan ta ganske lang tid, men det er ofte at man velger denne dansen fordi man liker musikken som er assosiert med denne dansen. Er du for eksempel glad i eksotisk musikk kan jo magedansing være noe for deg. Er du mer glad i hip-hop så kan jo dansevarianten av dette også være noe for deg. Noe som er sikkert, er at mange elementer fra ulike typer dans kan brukes i forskjellige typer dans.

Prøv deg fram

Om du er flink til å danse eller ikke, spiller ikke så mye rolle, men det å finne musikk som du nyter gjør at du har større sannsynlighet for å finne rytmen i kroppen din. Noe vi anbefaler deg er å bare sette på favorittmusikken din og se hvordan du danser til den.

Vi vet jo alle at når vi har fått litt alkohol i blodet, så er det mer sannsynlig at vi tar oss en svingom. Dette er vel noe du også kjenner til? Det å dra ut på ulike typer nattklubber fører også til at du kan finne musikk du kan danse til. Kanskje musikk du ikke en gang visste at du likte? Du kan jo også lage deg en dansespilleliste for eksempel.

Det er jo sånn at man egentlig kan danse til all slags musikk, noen typer musikk er bare mer vanskelig å danse til enn andre. Vi håper du finner musikk som du blir glad i å danse til, det er absolutt noe du bør gjøre før heller enn siden!

sociallyviral