Syng

I god julestemning med DAB!

Helt frem til jul kan du kose deg med herlig julemusikk på DAB-kanalen Juleradioen. Kanalen er ny av året og startet allerede 1.november med å sende vakker julemusikk. Her får du alle gamle og nye klassikere servert non-stop hele døgnet, så her har du alle muligheter til å komme i skikkelig julestemning! Her kan du høre Maria Mena, Kurt Nilsen, Michael Bublé og Wham, og selvfølgelig også Chris Rea, Dolly Parton, Elvis Presley og Alf Prøysen – og alle andre artistene du forbinder med julemusikk. Enten du koser deg med å pakke inn gaver eller pynte til jul, er Juleradioen en god venn som setter deg i stemning. Og skal du arrangere julefest, kan du være trygg på at alle gjestene kommer i skikkelig julestemning når Juleradioen sender musikken sin ut av høyttalerne.

Ingen jul uten musikk

Kan du tenke deg en jul uten julemusikk? Antakelig ikke. Det blir liksom ikke ordentlig jul før vi har hørt “Driving home for christmas” med Chris Rea, “I wish you a merry christmas” med Bing Crosby og “Romjulsdrøm” med Alf Prøysen, for ikke å snakke om “Last Christmas” med Wham og “Let it snow! Let it snow! Let it snow!” med Frank Sinatra. På Juleradioen som er en ny riksdekkende radiostasjon, får du alt dette og mere til. Mye mere! Her spilles de nemlig alle, fra “It´s the most wonderful time of the year” og Little Drummer Boy” til “Himmel på jord” og “Home for Christmas” – og alle de andre både gamle og nyere klassikerne vi gjerne vil høre i juletiden. Hele døgnet får du fin og stemningsfull julemusikk som er et supert akkompagnement til alle slags julesysler, enten du baker pepperkaker, pynter pepperkakehus eller setter opp juletreet. Juleradioen er der for deg!

Klart for god julestemning

Skal du arrangere julefest for vennegjengen i år? Da leter du kanskje etter morsomme og spesielle ting du kan dekorere med. pynt til selskapet med partyking! På partyking.no finner du nemlig alt du trenger og vel så det, uansett hva slags type fest du skal ha. Her får du kjøpt ballonger, partyhatter, girlandere og konfetti, i tillegg til engangstallerkener, bestikk, glass, servietter, sugerør og duker, for å nevne noe. Du finner også kakepynt i alle slags varianter, for ikke å snakke om diskokuler, laserlys, boblemaskiner og røykmaskiner. Ved å ta en titt på utvalget på nettsidene, kan du få mange riktig gode og morsomme ideer til hva du skal gjøre for at festen skal bli vellykket. Her finner du alt du trenger til en særdeles morsom aften med mye latter og moro!

sociallyviral