Uncategorized

Hvordan spare strøm og miljøet som musikkprodusent

Er du musikkprodusent, enten det er av profesjonell grad eller bare en amatør som elsker å produsere musikk, vet du at det krever mange elektriske elementer. Du må ha en datamaskin, diverse effektbrett, strømforsyninger, forsterkere, kraftstasjoner, keyboards, osv. Listen er lang. Dette betyr også at du bruker mye strøm. Og ikke minst ettersom musikkproduksjon er tidkrevende, bruker du nok mange lange arbeidstimer og sene kvelder eller netter i hjemmestudioet ditt når du arbeider med skaperverket ditt og den hippeste hit-låten.

Spar strøm i hjemmestudioet ditt med Tibber

Har du lyst å spare penger på en redusert strømregning og samtidig være med på å skåne miljøet? Da bør du se litt nærmere på hva du som kunde kan tibbre med Tibber og hva de har å tilby deg som musikkprodusent og forbruker. Vi ser på fornybar strøm som har sin opprinnelse fra diverse produsenter som leverer fornybar strøm som en selvfølge.

Men det er faktisk ikke den mest miljøvennlige strømmen vi bruker. Av den grunn har Tibber utviklet en app som vil gi deg full kontroll over ditt strømforbruk i tillegg til at du har en lang rekke verktøy som bidrar til å senke strømforbruket ditt når du jobber i studioet ditt. Dette utgjør faktisk en stor forskjell og hver eneste kilowatt er med på å senke forbruket.

Sammenlign prisene fra ditt strømselskap med Tibber

Som musikkprodusent er veien lang før kronene begynner å renne inn. Du trenger samtidig alltid noe nytt hipt lydutstyr og dette koster mye penger. Hva hvis du kunne bruke de pengene du sparer på strømmen du bruker til å gjøre disse innkjøpene? Over tid kan dette dreie seg om en betydelig sum penger. Derfor bør du sammenligne prisene fra ditt strømselskap med hva Tibber har å tilby deg som my kunde. Tibber tilbyr faktisk 3,5% billigere strøm enn andre strømselskaper!

Ikke bare i hjemmestudioet du sparer penger og miljøet med Tibber

Det er ikke bare i ditt hjemmestudio du kan spare strøm og penger med Tibber. Ved å bruke denne appen kan du koble deg opp mot alt du har av elektronisk utstyr i ditt hjem. Teknologien som Tibber bruker vil kunne gi deg en smart oppvarming, smart lading til elbilen og mange andre positive ting som er med på å bidra til en lavere strømregning og en mer miljøvennlig hverdag.

sociallyviral