Uncategorized

Hva skal til for å leve ut musikkdrømmen – 3 tips

Det er tre ting som gjør at du kan se for deg en karriere innenfor musikk. Vi skal se på hvorfor du bør vurdere å gå for det du drømmer om når du egentlig er usikker på fremtiden. Det er nå du skal ta sjansene og se hva livet har å by på.

Hva som skal til for å bli artist er både talent, stå-på-mot og enormt mye arbeid. Klarer du å se for deg 350 reisedøgn, avtaler og kontrakter, men ikke minst å synge foran tusenvis av mennesker hver kveld? Det høres forlystende ut, men det kommer ikke av seg selv.

Talent for musikk

Det kan være best om du har talent for musikk, et øre for musikk og ikke anses som tonedøv. Når man har talent så ønsker man som regel å fortsette med hobbyen. Mange arver talent av sine foreldre fordi de får det inn med blodet, men en hemmelighet er at selv talentfulle mennesker trener masse for å bli bedre.

Finansiering

Det sies at Kaizers Orchestra ble til fordi frontfiguren Sjakalen tok et lite lån og investerte alle sine resterende penger på et instrument som ble starten på eventyret. Det å ta sjanser kan gå begge veier, men prøver man ikke, vinner man ikke. Med en plan og sunn fornuft er billig forbrukslån inngangsporten til musikerens drømmetilværelse.

Et tema

Ser man på de mest populære bandene i dag, så har de et tema. Bare se på Kaizers Orchestra eller Ghost. Det fremhever det okkulte, god-ond dilemma og ganske mye sex. Men samtidig så gjør de det på en smart måte. Ghost spiller Doom Metal, men de gjør det med tilsynelatende bibelske tekster. I låta He Is synger de om syndsforlatelse og ulydighet, samtidig som vi ser en pater som døper de unge jomfruene.

Sex, drugs, rock`n roll er noe vi hører om i musikkverden, men skal man gjøre suksess som The Beatles og Halvdan Sivertsen, ja da må man også ta vare på helsen.

sociallyviral